Home
Backlist
Informatie
Bestel

Agnetha Fälstskog

ABBA van binnenuit


biografie


'Plotseling ging de telefoon. Het was Little Gerhard van platenmaatschappij Cupol in Stockholm …'


Agnetha Fältskog, zangeres van de wereldberoemde groep ABBA, hoort ongewtijfeld tot de grote vocalisten van onze tijd. Hoewel zij zowel voor als na de ABBA-periode bewezen heeft ook een groot solo-zangeres te zijn, hebben haar jaren met ABBA volgens haar eigen woorden een onuitwisbaar stempel op haar gedrukt. "Er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan ABBA denk of ervan droom", zei ze in 2004 in en interview op de Zweedse televisie.

Aan het eind van de jaren tachtig - toen de (voornamelijk negatieve) publiciteit in de roddelpers haar teveel werd - viel zij stil. Agnetha Fältskog liet niets meer van zich horen - geen optredens meer, geen platen en geen interviews. Een stilte die bijna tien jaar duurde. In dit boek doorbreekt Agnetha haar stilzwijgen en vertelt zij openhartig over haar leven en werk aan de Zweedse journaliste Brita Åhman.

Brita Åhman is cultuurjournaliste en auteur van een groot aantal boeken. Zij is gespecialiseerd in interviews met internationaal bekende kunstenaars, zoals: Frederico Fellini, Jean Gabin, Pavarotti, Sophia Loren en Ingmar Bergman.


Agnetha Fältskog/Brita Åhman,
ABBA van binnenuit
Quality paperback met flappen, groot formaat, 22 x 22 cm, ca 139 pag., full color fotografie
UIt het Zweeds vertaald door Renée Lelieveld
Prijs € 24,95
isbn 978-9078-124-23-8
Nur: 661

Status: is verschenen (2e druk)


Download hier ABBA van binnenuit
als ebook (€ 9.50)

 


Download hier gratis het eerste hoofdstuk
van "ABBA van binnenuit"

 

 

 

Dowmload hier ABBA van binnenuit
als ebook (€ 9.50)


"Veel mensen vragen zich af of ABBA ooit weer bij elkaar komt, of we ooit nog iets samen gaan doen. Maar volgens mij heeft alles zijn tijd nodig"

Agnetha Fältskog

 


Brita Åhman (l) en Agnetha FältskogABBA (vlnr): Frida, Benny, Agnetha, Björn