Home
Backlist
Informatie
Bestel

Stefan Sebö

Handleiding voor een beter leven
Een boek dat u kan helpen uw leven te veranderen en te verbeterenHandleiding voor een beter leven gaat over de vraag hoe wij onze vermogens kunnen ontwikkelen die wij vaak niet ten volle benutten, en hoe wij onze problemen en angsten zo kunnen benaderen dat ze veranderen in krachtige, positieve mogelijkheden.
De auteur Stefan Sebö is in het hedendaagse Zweden een van de meest gevraagde sprekers. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, verandering en motivatie. In de loop der jaren heeft hij honderden bedrijven geadviseerd en lezingen gehouden voor vele tienduizenden mensen die kennis wilden maken met zijn inzichten. In dit boek beschrijft hij op zeer eenvoudige en concrete wijze het recept van de weg naar een beter leven, stap voor stap. Al lezend leert u een praktische methode om te worden wie u eigenlijk wilt zijn; hoe u zo kunt denken en handelen, dat het uw leven verandert en verbetert.

In dit boek leert u onder meer:

· acht effectieve stappen om uw problemen op te lossen
· u niet te laten tegenhouden door te denken dat u iets niet kunt
· uw mentale kracht te ontwikkelen
· uw leven zo te sturen en te beïnvloeden dat het voldoet aan uw eisen
· heldere doelen te formuleren
· uw slaapprobleem te overwinnen
· stap voor stap een doelstrategie te ontwerpen
· hoe u uw denken kunt beïnvloeden
· hoe u dagelijks positief en enthousiast in het leven kunt staan
· hoe u uw dromen tot werkelijkheid maakt


Stefan Sebö

Handleiding voor een beter leven

Een boek dat u kan helpen uw leven te veranderen en te verbeteren

Paperback, 178 pp., 11 x 18 cm, € 9,50
isbn 978-9078-124-02-4 - nur 450.


Bestel hier een exemplaar van Handleiding voor een beter leven.
U betaalt geen verzendkosten)


RECENSIES
Handleiding voor een beter leven

Deze nuchtere Zweed komt met praktische tips voor een gelukkig leven. De kern van zijn levenslessen zit `m erin dat we worden wat we denken: "Sommige mensen lijken voor het geluk geboren. Hun successen zijn blijvend en hun tegenslagen lijken nooit zo lastig als die van anderen. Is het een kwestie van geluk, van aangeboren talent, of kunnen deze ogenschijnlijk zo gelukkig uitverkorenen iets dat wij gewone stervelingen niet kunnen? Het antwoord is eenvoudig. Het geheim zit hem in de manier waarop we over de dingen nadenken. Of we ons door problemen laten blokkeren of dat we proberen in elke situatie een nieuwe kans te zien." Kernachtig!

Paravisie - april 2006

Op 31maart 2006 heeft NBD/Biblion Handleiding voor een beter leven aangekocht voor de openbare bibliotheken in Nederland.

De afdeling Mediainformatie van NBD/Biblion heeft het boek gerecenseerd en schrijft het volgende.

"Als we er in slagen ons denken voor in plaats van tegen ons te laten werken, kan de kwaliteit van ons leven verbeteren. De schrijver laat ons dit zien aan de hand van onderwerpen als: je wordt wat je denkt, de eigen ontwikkeling, succes, de kracht van het denken en problemen oplossen. ( ) Belangrijke aspecten voor een beter leven zijn: een positieve kijk op het leven houden, geloven in eigen kunnen en het stellen van doelen.

Elk hoofdstuk wordt afgesloten met een drietal overwegingen om over na te denken. Een voor een breed publiek geschreven, zeer toegankelijk boek dat een bijdrage kan leveren aan het verkrijgen van een beter en bewuster leven."

drs P.C.B de Jager

 

 


 

Download hier gratis het eerste hoofdstuk

Download hier het ebook voor slechts € 5,95Lees hier de recensies