Home
Backlist
Informatie
BestelÖstlundh is terug met zijn zesde thriller


Håkan Östlundh

De Man op de Bodem

Literaire thriller

Drugs verkopen via internet lijkt een lucratieve business waarmee Viktor en Rafael op eenvoudige wijze al twee miljoen hebben vergaard. Dat geld hebben ze veilig op een buitenlandse rekening gestald waar men de clientèle geen lastige vragen stelt. Maar als op zekere dag een handlanger, die voor hen de gesmokkelde amfetamine aan land moet brengen, niet komt opdagen, verandert het uitzicht op een zorgeloos leventje in een nachtmerrie.

In diezelfde periode worden inspecteur Fredrik Broman en zijn collega's van de afdeling geweldsmisdrijven ingeschakeld om een moordenaar te vinden van een employé van het waterleidingbedrijf. Het lichaam van de man wordt aangetroffen op de bodem van een watertoren en het is voor iedereen een raadsel hoe hij daar terecht is gekomen.

De twee verhaallijnen kruisen elkaar op het moment dat het vredige eiland Gotland wordt opgeschrikt door een nieuwe golf van geweld. Is er sprake van een afrekening in het criminele circuit?

De man op de bodem is een aangrijpende en spannende roman over het verlangen zich te ontdoen van knellende banden uit het verleden en een nieuw leven te beginnen - ongeacht de prijs.

 


Håkan Östlundh
De Man op de Bodem
Luxe paperback met flappen,
426 pag., 14 x 21,5cm,
prijs € 12,50
isbn 9789 49125 990 6 - nur 305
Uit het Zweeds vertaald door: Ron Bezemer

 

 


Download hier gratis het eerste hoofdstuk van
De Man op de Bodem

De gedrukte versie kost
€ 12,50. U kunt het hier bestellen. U betaalt geen verzendkostenAls ebook: slechts € 9,95
Download hier
De Man op de Bodem
als ebookRecensies:

"Deze zesde misdaadroman van Håkan Östlundh is onweerlegbaar een van zijn beste. Het geloofwaardige verhaal is zo spannend dat je het boek maar moeilijk kunt wegleggen."

Marianne Olofsson
Dagens Nyheter


" Weer een ijzersterk verhaal van een van onze beste crime writers."


Peter Habeck
Metro