Home
Backlist
Informatie
Bestel

 

Karin Alfredsson

DE VERLOSSING

Literaire thriller

In de Verenigde Staten sterft een opperrechter onder verdachte omstandigheden. Op datzelfde moment bloedt in een greppel in Zambia een veertienjarig meisje dood en krijgen drie activisten in een flat in Stockholm bericht over een naderende ramp.

Wat hebben deze drie gebeurtenissen met elkaar te maken? En waarom probeert tegelijkertijd een jonge vrouw in een Amerikaanse bus wanhopig haar verleden te ontvluchten?

Slechts n ding is duidelijk: centraal bij al deze gebeurtenissen staat de Zweedse arts Ellen Elg, die met een duistere opdracht in Afrika verblijft.

Een boek over misdaad, seksualiteit, repressie en dood - een verhaal dat zich afspeelt in een omgeving die in een literaire thriller zelden is beschreven.Debuut van het jaar
Karin Alfredsson is journalist en schrijver. Ze is onder meer verslaggever geweest van Aftonbladet, hoofdredacteur van De Journalist en redacteur van de televisieprogramma's Aktuellt en Kalla Fakta TV4. Ook is zij werkzaam geweest aan de school voor de journalistiek, zowel in Zweden als in Vietnam. Haar debuutroman De Verlossing, het eerste deel van de serie over de arts Ellen Elg, is door de Zweedse Thrilleracademie bekroond met de prijs voor het beste 'Debuut van het Jaar'

 Titel: De Verlossing
Auteur: Karin Alfredsson
Oorspr. titel: 80 frn Varmvattnet
Uitvoering: Quality Paperback met flappen 14 x 21,5 cm
ISBN: 978 9078 124 21 4
Omvang: 304 pagina's
Nur: 305
Uit het Zweeds vertaald door: Marielle Maaswinkel
Introductieprijs: 16,95

 

Bestel hier een exemplaar van De Verlossing
(U betaalt geen verzendkosten)

 

 

 

 

 De gedrukte versie van dit boek kost
€ 16,95

Als eBook slechts € 9,50
Download hier

 of

Download eerst gratis hoofdstuk 1

 

De Verlossing in de Pers:

 

"Een intelligent en spannend verhaal met een voor een thriller ongebruikelijk motief, gesitueerd in een fascinerende wereld die we in dit genre sporadisch tegenkomen. Unaniem gekozen tot debuut van het jaar!"

Zweedse thrilleracademie"Dit is een imponerende en uiterst onrustbarende roman."


Sundsvall Tidning"Karin Alfredsson schiet middenin de roos. Ze heeft een spannend en aangrijpend boek geschreven. Een indrukwekkend debuut"

Aftonbladet